NL

In Vlaamse Velden arrangement

Laagseizoen 250 euro voor 2 personen

Hoogseizoen 270 euro voor 2 personen

 

2 overnachtingen met ontbijt

 

1x   3 gangen diner (1/2 fles wijn p/persoon inbegrepen)

 

3 In vlaamse Velden fietsroutes en boek GRATIS (1 per kamer)

 

1st fietsroute Veurne  28.9 km

Ontdek de locaties die als decor en inspiratie voor de serie dienden.  Snuif de sfeer op van de Groote Oorlog die hier, honderd jaar na de feiten, leeft als nooit tevoren.  Houd je adem in bij de indrukwekkende monumenten en begraafplaatsen en kijk uit over de slagvelden waar ooit een lange, bloederige strijd werd uitgevochten.

 

2de fietsroute Diksmuide 28 km

De fietsroute in Diksmuide is een inspirerende tocht in een streek die doorslaggevend was voor de uiteindelijke afloop van de Eerste Wereldoorlog.  Een ideale tocht voorliefhebbers van mooie landschappen vol boeiende bezienswaardigheden.

 

3de fietsroute Veurne-Nieuwpoort

Snuif de sfeer op van de Groote Oorlog die hier tussen Veurne en Nieuwpoort leeft als nooit tevoren.  Houd je adem in bij ondermeer de Ganzepoot en de Koolhofputten en laat je blik glijden over de suikerfabrieksite, waar speciaal voor de serie een kuntsmatig loopgravencomplex werd gebouwd.

 

Boek : Op basis van de fictiereeks In Vlaamse Velden werd een parcours uitgestippeld met activiteiten, langs vergeten plekjes met een schat aan historische anekdotes in de Westhoek.  Setfoto’s en getuigenissen van regisseur, scenarist en acteurs voeren je mee naar een oorlogsverleden dat in de Westhoek nog altijd springlevend is.

Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge Hotel Hinterland Izenberge

contact

Beauvoordestraat 9
B-8691 Izenberge-Alveringem
T +32 (0) 58 / 31 60 51
info@hotelhinterland.be
webdesign by Stardekk ×

reservaties

Gelieve de data van uw verblijf te selecteren om de beschikbaarheid te controleren

Bekijk de kalender
Aankomst
Vertrek
Secure booking button by Cubilis
Hotel Hinterland Izenberge
LOADING...
volgende foto bekijken volgende foto bekijken