NL

Restaurant

 

Ons hotel beschikt over een ruim restaurant waar je gezellig kunt tafelen.

Het restaurant is gesloten op maandagavond en op dinsdag gans de dag.

 

Keuze mogelijk uit verschillende menu’s voor groepen en feesten alsook kindermenu mogelijk (enkel op reservatie)

 

Alle gerechten worden vers bereid in de keuken.   Om lange wachttijden te vermijden is het aangeraden als je met meer dan 8 bent om de verschillende gerechten te beperken

Menu Hinterland

All in menu aan 39.50€ per persoon

 

                    Aperitief

Keuze uit picon, coctail maison, pineau of porto

                    Voorgerecht

Keuze uit paté, potjesvlees, hoofdvlees of mix

                   Hoofdgerecht

Entrecôte, friet, sla en tomaat, béarnaisesaus

                   Nagerecht

Dame blanche of Irish coffee

 

Halve fles wijn/persoon inbegrepen

à la carte

                               Voorgerechten

Dagsoep                                                                      

Scampi’s met lookboter (6/9 st)                           

                met ricardsaus of diabolique

Bord gerookte zalm met garnituur                                       

Huisbereide garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie                      

Tomaat garnaal 1 stuk / 2 stuks      

Bisque van garnalen

Carpaccio van rund met pittige pesto en parmesaan

Artisanale kaaskroketjes

Gandaham met meloen

Lauwe geitenkaas met slaatje

                            

 

                              Hoofdgerechten

Zalmfilet

Gebakken zeetong met frietjes

Steak (min 280gr) met saus naar keuze                            

Dunnelende (min 350gr) met saus naar keuze                       

Varkenshammetje met mosterdsaus                              

Varkensribbetjes

Lamskroontje met warme groenten

Varkenshaasje met jagerssausje

Parelhoen met druifjes

Koninginnehapje van parelhoen met kalfszwezerik

 

 

                             Grootmoeders keuken (huisbereid)

Varkenswangetjes met Sint-Bernardus Prior

Gehaktballetjes in tomatensaus

Kalfstong in Madeirasaus

Vlaamse stoverij met Bruine Leffe

Vol au vent met frietjes

Konijn met pruimen

contact

Beauvoordestraat 9
B-8691 Izenberge-Alveringem
T +32 (0) 58 / 31 60 51
info@hotelhinterland.be
webdesign by Stardekk ×

reservaties

Gelieve de data van uw verblijf te selecteren om de beschikbaarheid te controleren

Bekijk de kalender
Aankomst
Vertrek
Secure booking button by Cubilis