NL

Massageruimte

Wij beschikken over een aparte ruimte voor het geven van massages, peelingen en pakkingen alsook manicure, pedicure, gelaatsverzorging ed.

Onze behandelingen kunnen gegeven worden met 2 personen tegelijkertijd in dezelfde ruimte.

Indien in combinatie met sauna gebeuren deze behandelingen in de saunaruimte zelf zodat u zich niet hoeft te verplaatsen in het gebouw.

Wij beschikken over verschillende formules gecombineerd met sauna (zie rubriek sauna) maar dit alles kan ook zonder sauna.

 

Alle massages en behandelingen zijn steeds op reservatie en bij beschikbaarheid.

Massages - behandelingen

Anti-stress massage   

                                        45€ per persoon

 

Hotstone massage (volledige lichaamsmassage met warme lavastenen)

                                        55€ per persoon

 

Lichaamsmassage met cacao olie

                                        50€ per persoon

 

Peeling met zwarte zeep of chocolade

                                        25€ per persoon

 

Pakking met rassoul(modder) of chocolade

                                        25€ per persoon

 

 

Hamman experience (Peeling(zwarte zeep) + pakking rassoul(modder) + massage(arganolie))

                                        75€ per persoon

 

Hot Chocolate wellness (Peeling(cacao) + pakking(chocolade) + massage(cacao) + gelaatsverzorging met chocolademasker)

                                        90€ per persoon

 

 

Zwangerschapsmassage (Volledige lichaamsmassage op warm water kussens zodat je rustig op de rug kan blijven liggen en toch overal een massage krijgt.  Heel ontspannend voor de pijnlijke rug op het einde van een zwangerschap.)

                                        50€ per persoon

 

Anti-stress massage

Een massage helpt lichaam en geest te ontspannen. En dàt kunnen we regelmatig goed gebruiken.

Door onze hedendaagse manier van leven lopen we heel vaak gestresseerd en gespannen rond. Deze massage zorgt er dan ook voor dat je je terug vitaler voelt en ontspannen.

Door de spieren die verkramt reageren soepel te maken, ontspannen niet alleen de spieren maar kun je je ook mentaal weer ontspannen. Alles lijkt weer door te stromen. En je kunt terug de hele wereld aan.

 

Hotstone massage

 

Deze vorm van massage is een holistische behandeling die zuiverend en harmoniserend werkt. Deze krachtige werking laat ons toe rust en balans te vinden. Deze massage wordt uitgevoerd met basalt en marmer stenen.

Hotstone massage werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Het is een combinatie van massage en warmtetherapie.

Een hotstone behandeling is een uitdaging voor het lichaam, een rustpunt voor het verstand en een reis voor de geest !

 

Hamman experience of Sigretti di marroc

 

Van de Middellandse Zeekusten tot de kruin vanhet Atlasgebergte is Marokko een weergaloos feeëriek land. Een land van duizend-en-één-nachten.

Wij brengen u, met dit arrangement, de Marokkaanse schoonheidstraditie dichterbij.

Verwen allereerst uw huid met de zwarte zeep van 100% natuurlijk plantaardige pasta die verkregen wordt dankzij het vermalen van oliehoudende olijfpitten waaruit men de olie heeft geperst die van nature rijk is aan vitamine E. Ze reinigt en zorgt ervoor dat de huid zijdezacht en goed gehydrateerd blijft. U voelt zich onmiddellijk warm en aangenaam ontspannen.

Nadien kunt u genieten van een krachtige peeling, deze wordt volgens de traditie uitgevoerd door een professionele hand, die daarvoor gebruik maakt van de kessa scrubhandschoen. De krachtige wrijfbewegingen maken de poriën vrij, maar reinigen en peelen ook de huid, die daardoor fluweelzacht wordt.

Na deze grondige reiniging kan u genieten van de heilzame effecten van de rassoulpakking. Deze natuurlijke bruine kleipakking dateert uit de 12e eeuw en komt uit de warme vruchtbare vallei van Marokko. De Rassoul bezit de meeste natuurlijke, gezondste en schoonste elementen van de aarde, waaronder minerale zouten, magnesium, ijzeroxide en oligo-elementen. De kleipakking werd door de Marokkanen als dagelijkse therapie gebruikt voor het reinigen en zuiveren van de huid. Rassoul gemengd met rozenwater is een goede manier om de talgproductie te neutraliseren en is dus vooral geschikt voor vet haar en een vette huid. Dit mengsel zuivert, ontspant, verkwikt en slankt het lichaam af. Vervolgens wordt het lichaam omhuld door een film, waardoor de actieve stoffen van het mengsel diepgaand in de huid kunnen inwerken, waardoor het lichaam zijn zachtheid en vitaliteit herwint.

Als afsluiter kunt u genieten van een weldoende massage met natuurlijk geurende arganolie, aan een weldoend tempo waardoor spanningen worden weggenomen en giftige stoffen uit het lichaam worden verwijderd.

In combinatie met de sauna is dit echt een lust voor uw lichaam

 

Hot chocolate wellness

 

Momenteel word de Hot Chocolate de "zoetste verwenning" genoemd sinds massage bestaat.

Cacao bevat Theobromine en deze stof zorgt er voor dat het niveau van serotine en endorphine(gelukshormoon) in ons lichaam verhoogd wordt. Het zijn deze hormonen die ons een goed gevoel geven waardoor u zich na een Hot Chocolate massage als herboren voelt.

Cacao bevat eveneens een actieve conderveringsstof - die zorgt voor vertraging van verouderingsproces van de huidcellen en neutraliseert ze.

Samen met de massage kunt u ook genieten van een peeling en een pakking met chocolade die dat extra meer heeft aan uw huid en uw gelukzaligheid

contact

Beauvoordestraat 9
B-8691 Izenberge-Alveringem
T +32 (0) 58 / 31 60 51
info@hotelhinterland.be
webdesign by Stardekk ×

reservaties

Gelieve de data van uw verblijf te selecteren om de beschikbaarheid te controleren

Bekijk de kalender
Aankomst
Vertrek
Secure booking button by Cubilis