Eten en drinken

Restaurant

Afspraak in ons ruime restaurant om gezellig te tafelen, met vriendelijke en verzorgde bediening. Het restaurant is de ganse dag gesloten op maandag, dinsdag en woensdag. Halfpension is wel 7 dagen op 7 mogelijk. Je hebt de keuze uit verschillende menu’s voor groepen en feesten. Ook aan de kleinste gasten hebben we gedacht, met een onweerstaanbaar kindermenu. Elk gerecht op je bord wordt vers klaargemaakt. Proef à la carte of in een menu van onze klassieke keuken, steeds met kwaliteitsvolle en dagverse producten bereid.

Tea-room

Zin in een uitgebreid ontbijt boordevol variëteit? Kom genieten van een waaier aan ontbijtformules in buffetvorm. Ook als je geen gast bent in ons hotel, ben je trouwens steeds van harte welkom om je tegoed te doen aan een verrukkelijk ontbijt. In onze tearoom is het relaxen geblazen in goed gezelschap, vergezeld van een verfrissend streekbiertje, een kopje koffie of tas thee.

Feestzaal

Op zoek naar een grote feestzaal in de Westhoek? Dan is Hotel Hinterland de ideale feestlocatie om een verjaardag, babyborrel, trouw, bedrijfsfeest of ander feest met toeters en bellen te vieren! Voor alle wensen en elk budget pakken wij uit met een geschikte feestformule. Vertel ons alles over je feestplannen!